ALTRES EDICIONS

cartel22

2ª EDICIÓ – 2019

«Després de l’èxit de la primera edició, torna a celebrar-se a Dénia Dansant a la Marina. Esta vegada el pròxim 4 de Maig. Es tracta d’un festival de dansa en espais urbans i no convencionales  en la que participen companyies i artistes de la Comunitat Valenciana amb peces de curta duració.»
«En esta edició van participar: la Cia. de Asunción Demartos, Cia. MaRRoch, Cia. EnÁmbar Danza, Cia. Fil d’Arena, Miguel Angel Tornero i Miguel Ángel Punzano, la Cia. Maduixa, i tres escoles de dansa dianenses: Escola de Dansa de Patricia Sentí, Escola Pas de Quatre de Mª Ángels Signes i l´acabada de incorporar a este festival Dénia Dansa Academy by Miguel Àngel Bolo»

cartelA3_DANSANTALAMARINAmedio_forCrop

1ª EDICIÓ – 2018

«El departament de Cultura de l’Ajuntament de Dénia, en col·laboració amb l’associació Fràgiles Danza, ha organitzat el primer festival Dansant a la Marina de dansa contemporània en espais públics de la ciutat dirigit per ISABELA ALFARO

«Per a la seua estrena, Dansant a la Marina proposa una programació molt variada que inclou a les següents companyies: Cia. de Marta Sol, Cia. EnámbarDanza, Cia. de Eva Bertomeu, Cia. Malarte, Cia. Otra Danza, i els colectius de dansa dianenses Escola de Dansa de Patricia Sentí i l’Escola Pas de Quatre de Mª Ángels Signes.